Visie & Missie

Diansa Recruitment is een vakkundig detacheringsbureau dat altijd op zoek is naar dé professional voor jouw organisatie.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van recruitment weten we de kandidaten met de juiste competenties en ervaring te selecteren die naadloos aansluiten bij de functies van onze opdrachtgevers. Onze missie is om de verbinding te maken tussen de beschikbare professionals en de opdrachtgevers. Daarmee bieden we de invulling voor de opdrachten bij bedrijven & instellingen en verzorgen we voor de beschikbare professional hun volgende uitdaging.

Op deze wijze creëren we voor beide partijen een match, met als uitgangspunt een samenwerking waarin de doelstellingen gerealiseerd worden.

De jarenlange ervaring in het vakgebied heeft erin geresulteerd dat we een omvangrijk netwerk hebben opgebouwd. Niet alleen met opdrachtgevers, maar bovenal ook met professionele freelancers, ZZP’ers en interim consultants. Hierdoor kunnen wij snel schakelen op aanvragen en de beschikbare posities invullen.

Door onze opdrachtgevers en kandidaten als partner te beschouwen, transparant te werken en continu de relatie te versterken, kunnen wij onze visie blijven ontwikkelen.

Diansa Recruitment gelooft in een langdurige relatie met onze freelancers en haar opdrachtgevers op basis van het relatiemodel “Verliefd, Verloofd en Getrouwd”.