Opdrachtgevers

Voor het bedrijfsleven én de publieke sector.

Veel organisaties bieden werkgelegenheid voor de korte termijn. Hierbij verzoeken zij om specifieke technische expertise of is de wens om tijdelijke personeelstekorten op te vullen. Deze functies zijn vaak korter dan een jaar en het wervings- en selectieproces verloopt doorgaans sneller dan het invullen van een reguliere vaste aanstelling van professionele functies.
Bovendien kunnen deze kansen op korte termijn een uitstekende manier zijn om verdere carrièremogelijkheden te verkennen.

Diansa Recruitment is uw detacheringspartner voor freelance ICT professionals voor zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Wij fungeren als brug tussen opdrachtgevers die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers en een netwerk van gemotiveerde ICT professionals. Deze professionals selecteren wij met de juiste competenties voor de juiste functie: Tester, Functioneel beheerder of ESB adviseur bij onze opdrachtgevers.

Diansa Recruitment heeft de kracht om snel en adequaat met de opdrachtgevers te schakelen. Dit doen we door optimaal gebruik te maken van ons omvangrijke, groeiende relatienetwerk en onze jarenlange ervaring in de detacheringsbranche.

Bent u geïnteresseerd om via Diansa Recruitment specialistische professionals te werven? Laat dan via onderstaand
contactformulier uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. en geheel vrijblijvend contact met u op.Interesseformulier