Bedrijfsvoering

Wie zijn wij?

De bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het bepalen, ontwikkelen en bewaken van de strategische richting van Diansa Recruitment. Door de jarenlange ervaring in de diverse vakgebieden en recruitment weten we onze opdrachtgevers te binden. We zijn op de hoogte van de trends en de marktontwikkelingen en realiseren daarmee elke aanvraag tot het gewenste resultaat.

Panggih Sudarsono
Directeur

Dhr Panggih R. Sudarsono studeerde HBO Industrial Engineering (Economische bedrijfstechniek) in Tilburg in de richting Logistieke Informatica. In 1993 is hij zijn carrière gestart bij het engineering team van de computer en data centra van ABN AMRO. Toe aan een nieuwe uitdaging heeft hij zijn carrière voortgezet in de detachering. Daarin heeft hij diverse projecten gedaan, o.a. implementatie van bank applicaties en computernetwerk van Fortis AMEV o.a. als implementatie consultant, project- en programmamanager van de grootste LAN/WAN netwerk in Europa. Daarna heeft hij zich jaren in de wereld van Oracle bekwaamd. Door zijn ondernemersgeest heeft hij enkele bedrijven opgericht met diverse partners.

Koos Lefeber
Sales, Recruitment & Marketing Manager

Koos Lefeber studeerde HBO Bedrijfskunde in Utrecht en begon zijn carrière bij het Ministerie van Justitie. Hij is ook eigenaar geweest van een aantal IT-bedrijven, waaronder in de detachering en consultancy branche.
Daarna stapte hij over naar de ICTU. Hedendaags zet hij zich in als investeerder in IT projecten in Indonesië samen met zijn partner Panggih Sudarsono. Hij houdt zich bezig met Sales & Recruitment en daarnaast is hij partner van Diansa Recruitment. Uit zijn creatieve visie kwam de community Indo-Maluku Gemeenten en de Indo Business Club, die zeer succesvol ondernemers met elkaar verbindt.

Ferry Bögels
Marketing & Communicatie

Ferry Bögels behaalde zijn BSc in Marketing Communicatie aan de UvA en het NGPR diploma (Vereniging voor Public Relations en Voorlichting) aan de UU. Beide studies heeft hij behaald tijdens zijn carrière bij de Passenger Marketing & Brand afdeling van de KLM. Daarna heeft hij als interim Marketing Communicatie Consultant gewerkt voor onder meer Air France – KLM Cargo, Philips Semiconductors en NXP Semiconductors. Sinds 2018 is Ferry met vervroegd pensioen en ondersteunt hij de bedrijfsvoering van Diansa Recruitment op het gebied van Marketing en Communicatie.